Contact

Adres: Linnenstraat 6, 8760 Meulebeke 
Telefoon: 0494 40 40 89
E-mail: info@secrets-of-beauty.be
Betalen: Cash, Payconiq

BTW NR: BE 0685 758 326

Openingsuren:
Maandag: 8u30u-12u00/13u00-19u30
Dinsdag: 8u30-12u00
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 14u15-18u15

Wij werken enkel op afspraak

Huisregels

Bij het aangaan van een afspraak, gaat u automatisch akkoord met onderstaande huisregels. Dit om alles voor iedereen aangenaam en vlot te laten verlopen.

Annulatievoorwaarden

Een afspraak kan uiterlijk 24u voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Indien later geannuleerd wordt ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling aan te rekenen. Ook bij het niet aanwezig zijn op een afspraak wordt 50% van het bedrag aangerekend. Annuleren kan telefonisch of via privé bericht.

Te laat

Wanneer u ziet dat u te laat zal zijn op uw afspraak, gelieve mij te contacteren hiervoor. Afhankelijk van uw aankomsttijd wordt gekeken als de behandeling nog kunnen uitgevoerd of ingekort kan worden. Zo niet kan er gekeken worden voor een nieuwe afspraak.

Cadeaubonnen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig na datum van uitgifte. De cadeaubon dient meegenomen te worden op het moment dat u deze wil gebruiken. Er wordt in geen enkel geval geld uitgekeerd.

Hygiëne

Bij Secrets of beauty worden alle materialen ontsmet met onstmettingsalcohol en/of gesteriliseerd met onze ultrasoon reiniger. Bij manicure, kunstnagels en pedicure wordt steeds gewerkt met handschoenen.

Klanttevredenheid

In het instituut wordt er alles aan om kwalitatieve diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent, een klacht of allergische reactie zou hebben stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens de behandelingen wordt de telefoon zo weinig mogelijk opgenomen (vooral tijdens gelaats-en lichaamsverzorging), dit om een rustige en aangename sfeer te creëren. Aangezien ik hiernaast nog een andere job heb waar ik mijn telefoon niet kan opnemen, wordt u ’s middags of ’s avonds door mij teruggebeld.