Huisregels

Bij het aangaan van een afspraak, gaat u automatisch akkoord met onderstaande huisregels. Dit om alles voor iedereen aangenaam en vlot te laten verlopen.

Annulatievoorwaarden

Een afspraak kan uiterlijk 24u voor aanvang kosteloos online of telefonisch geannuleerd worden. Indien later geannuleerd moet worden kan dit enkel telefonisch. Ik ben hiervoor genoodzaakt 50% van de behandeling aan te rekenen. Ook bij het niet aanwezig zijn op een afspraak zonder te verwittigen wordt 50% van de geplande behandeling aangerekend.

Te laat

Wanneer u te laat zijn op uw afspraak al zijn, gelieve mij telefonisch te contacteren. Afhankelijk van uw aankomsttijd wordt gekeken als de behandeling nog uitgevoerd of ingekort kan worden. Zo niet kan er gekeken worden voor een nieuwe afspraak, ook hiervoor wordt 50% van de behandeling aangerekend. 

Cadeaubonnen

Alle cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig na datum van uitgifte. De cadeaubon dient meegenomen te worden op het moment dat u deze wil gebruiken. Er wordt in geen enkel geval geld uitgekeerd.

Hygiëne

Bij Secrets of beauty worden alle materialen ontsmet met onstmettingsalcohol en/of gesteriliseerd met onze ultrasoon reiniger. Bij manicure, kunstnagels en pedicure wordt steeds gewerkt met handschoenen.

Klanttevredenheid

In het instituut wordt er alles aan om kwalitatieve diensten en producten aan te bieden. Indien u niet tevreden bent, een klacht of allergische reactie zou hebben stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen.

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens de behandelingen wordt de telefoon zo weinig mogelijk opgenomen (vooral tijdens gelaats-en lichaamsverzorging), dit om een rustige en aangename sfeer te creëren. Aangezien ik hiernaast nog een andere job heb waar ik mijn telefoon niet kan opnemen, wordt u zo snel mogelijk door mij teruggebeld.