Manicure & kunstnagels

Mini manicure

Onze mini manicure is een korte verzorging van uw nagels. Hierbij knippen we nagels indien nodig. Vervolgens worden ze gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Als supplement kan u de nagels laten lakken.

Manicure

Voor een uitgebreidere verzorging kiest u best de gewone manicure. Tijdens deze handverzorging krijgt u als extra een handbadje, handmassage en werken we af met een voedende nagelolie en basislak. Hierbij kunnen de nagels ook gelakt worden.

Gelish

Geen zin in het wachten om uw nagellak te laten drogen? Dan is de semi-permanente lak de ideale oplossing. In 45 minuten heeft u mooie gelakte nagels die gedurende 3 weken blijven zitten.

Rubber base

Voor wie Gelish niet voldoende stevigheid biedt, is rubber base zeer geschikt. Het is een flexibele bouwgel om broze en zwakke nagels meer sterkte te geven of voor nagels met een moeilijke hechting. Rubber base is transparant, maar we kunnen er ook een kleurtje over plaatsen.

Polygel

Voor superieure stevigheid kiest u best voor Polygel. Dit product is een pasta die we op de nagels verdelen en vervolgens uitkneden met een penseel. Als afwerking kan u er uw favoriete kleur over laten plaatsen.