Huidverbetering

Expert lab – AOX chemische peeling

Wil je net dat tikkeltje verder gaan op gebied van huidverbetering? Kies dan voor de chemische peelings van
Germaine de Capuccini.
 
Dit is een ‘cosmeceutische’ verzorging, hierbij zijn de concentraties werkzame stoffen in de producten hoger dan in klassieke verzorgingsproducten. Wat er dus ook voor zorgt dat we betere resultaten kunnen bekomen op gebied van huidveroudering en huidproblemen. 
 
Deze peeling formule van de nieuwste generatie werkt op basis van fruitzuren, nl. lactiobion- en ferulinezuur. 
 
De peelings kunnen het hele jaar door gedaan worden vanaf een leeftijd van 25-30 jaar. De behandeling is dan ook volledig pijnloos en is ook geschikt voor gevoelige huiden.
 
Resultaten: 
 
– Hydrateert diepgaand
– Verlicht pigmentvlekjes
– Vermindert fijne lijntjes en rimpels
– Verbetert de stevigheid en elasticiteit 
– Maak de huid egaler
– Laat (acné)littekens er beter uitzien
– Stimuleert de celvernieuwing
 
Na de verschillende sessie dient thuis de juiste naverzorging toegepast te worden. Meer info krijgt u na de behandeling.

Verschillende formules: 

Bionic chemische peeling – als supplement

Chemische peeling in combinatie met een gezichtsverzorging uit het Germaine de Capuccini gamma. Als peeling wordt tijdens de verzorging 10% lactobionzuur gebruikt. Er wordt afgewerkt met een beschermingscrème en een UV filter. Deze producten dienen ook thuis gebruikt te worden als nabehandelingsproducten. 

Bionic chemische peeling – flash behandeling

Eenmalige chemische peeling als boost voor de huid. Hierbij wordt 10% lactobionzuur gebruikt en erna een extra masker. Er wordt afgewerkt met een beschermingscrème en een UV filter. Deze producten dienen ook thuis gebruikt te worden als nabehandelingsproducten.

AOX chemische peeling – opstartpakket kuur

Een kuur van 4 sessies chemische peeling. 4 weken, 1 sessie/week. Tijdens elke sessie wordt het dubbele peeling systeem gedaan. D.w.z. 10% lactobionzuur en 10% ferulinezuur. Hierbij wordt er telkens afgewerkt met een beschermingscrème en een UV filter. In dit opstartpakket zitten de 2 nabehandelingsproducten inbegrepen aan voordeelprijs.

AOX chemische peeling – kuur

Een kuur van 4 sessies chemische peeling. 4 weken, 1 sessie/week. Tijdens elke sessie wordt het dubbele peeling systeem gedaan. D.w.z. 10% lactobionzuur en 10% ferulinezuur. Hierbij wordt er telkens afgewerkt met een beschermingscrème en een UV filter. Dit is een vervolgpakket zonder de nabehandelingsproducten.

297215743_5314586601959196_5524563952040313672_n